Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Hetedik helyen zártuk a bajnokságot!

U15-ös I.osztályú fiú röplabda csapatunk sokáig harcban volt a hatos döntőbe kerülésért azonban az utolsó mérkőzéseken elbukta azt. Így Jakó Imre csapata a 7. helyért harcolhatott hazai környezetben vasárnap. Csapatunk jól teljesített és két győzelemmel zárta a szezont és az első osztályban újoncként a 7. helyen zárt.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-Miskolc – PSE Fehér  3:1

,,A szezon záró helyosztó tornáját hazai környezetben tudta játszani a csapat. Igaz, ebben a csarnokban most először léphettek pályára a srácok, ezért a mérkőzés előtti megbeszélésen, nem is kértem mást, mint hogy találja meg mindenki minél hamarabb a ritmust és a helyét a pályán! Így is kezdődött a mérkőzés, kellett egy kis idő mire bele rázódtunk. Az első elvesztett szett után, szépen folyamatosan vettük át az irányítást és ezzel a mérkőzést is megnyertük! Gratulálok a Pénzügyőr csapatának is, egész évben nyúztuk egymást, jó mérkőzéseket játszottunk egymás ellen. A mérkőzés megnyerésével megtettük az első lépést a kitűzött célunk felé! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

DSE – MEAFC-Miskolc 2:3

,,A mindent eldöntő mérkőzésen, pontosan azt kaptuk vissza amit vártunk. Végletekig kiélezett szettek, remek pontok, szép támadások és védekezések jellemezték mindkét csapatot. A dunaújvárosi csapatnak gratulálok, az 5.mindent eldöntő szettben is végig nagyon koncentrálnunk kellett hogy győztesként vonuljunk le a pályáról ellenük. Az első osztályt most már megtapasztalva, elmondható, hogy bizony helyt állt a csapatunk az elit kategóriában, az egész bajnokság során méltó ellenfelei voltunk minden csapat számára. Gratulálok a srácoknak és további sikeres versenyzést kívánok nekik! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc: Konecsni Benedek, Lakatos Levente Ádám, Szabó Péter Nagy-Csoma Imre, Szabó Olivér Ákos, Polanen Áron Krisztofer, Kis Gergő Zalán, Bari Bence, Jakó Noel, Gál Zsigmond, Berta Áron