Egyetemi Sport,  EUSA

Szakmai egyeztetés a közelgő nemzetközi eseményekről

Mindössze két hét van hátra az Európai Egyetemek Tollaslabda és Vízilabda Bajnokságának július 13-i, miskolci megnyitójáig.

Ennek apropóján június 28-án, szerdán ülésezett a Prof. dr. Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora által vezetett Szervező Bizottság. Az érintettek áttekintették az egyes szervezési területeket és a költségvetés alakulását, megvitatták a még nyitott kérdéseket, valamint véglegesítették a két egyetemi kontinensviadal hivatalos programját.

A házigazda Miskolci Egyetem és a MEAFC vezetői, munkatársai mellett a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatát Albertné dr. Lénert Viktória stratégiai és koordinációs osztályvezető, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetséget Juhász Péter főtitkár, a Magyar Vízilabda Szövetséget pedig Gór-Nagy Miklós sportszakmai vezető képviselte a szakmai egyeztetésen.

Az ülést követően, egy szűkebb körben sor került a vízilabda versenyhelyszín, az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő szabadtéri medencéjének és kiszolgáló egységeinek a bejárására. A tollaslabda szövetség képviselőivel külön időpontban lesz helyszínbejárás és egyeztetés.