Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

A MEAFC új igazolása a 4-5-ös poszton bevethető Czirbus József

A MEAFC NB I/B Piros-csoportjában érdekelt férfi kosárlabda csapata elkezdte az „építkezést” az új szezonra. A 4-5-ös poszton bevethető magasember Jászberényből érkezett csapatunkhoz.

Sok szeretettel üdvözlünk a MEAFC-ban, kérjük mutatkozz be egy kicsit a sportbarátok és szurkolóink számára.

“Székesfehérváron születtem és ott kezdtem el kosárlabdázni, gyerekkorom óta űzöm ezt a sportágat. U20-as csapattal bajnoki ezüstöt és bronzérmet szereztünk, majd a felnőtt csapat tagjaként ezüstérem részese voltam az Alba Fehérvárral. Azóta megfordultam Jászberényben, ahol 5. helyen zártuk az évet és bejutottunk a magyar kupa negyeddöntőjébe. Játszottam Veszprémben és az Óbudai Kaszásoknál is, majd ezt követően tagja voltam a Budapesti Honvéd csapatának, ahol sikerült kiharcolni a csapat feljutását az első osztályba.

Nagy örömre szolgál, hogy a következő szezonomat itt Miskolcon kezdhetem meg. Kiváló csapatnál, akik tavaly megnyerték a bajnokságot és visszajutottak az NB1/B piros csoportjába. Célom, hogy a csapattal lehető legtöbb mérkőzést tudjunk megnyerni. Úgy gondolom remek lehetőség egyénileg és csapat szinten is, hogy minél többet tudjak és tudjunk fejlődni, közben pedig eredményes csapattá váljunk.”