Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Győzelem a Cegléd ellen

Megszerezte első, idei győzelmét október 6-án, pénteken este a MEAFC-Miskolc férfi kosárlabda csapata. Az NB I/B, Piros-csoport, 3. fordulójának keretében lejátszott mérkőzésen a Ceglédi KE gárdája kényszerült kapitulálásra a Miskolci Egyetem Körcsarnokában.

MEAFC-Miskolc – Ceglédi KE 106-90 (22-22, 29-28, 27-22, 28-18)

Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, Vezette: Jankovics Viktor Zsolt, Domán István, Bács Csaba

MEAFC-Miskolc: Tóth B. (23/12), Kozák B. (12/3), Ragályi (6), Czirbus (8/3), Gerőcs (4). Csere: Kozák M. (24), Lippai (10), Pintér (13/9), Sándor (3), Velkey G. (3/3), Gadus, Nyíri. Vezetőedző: dr. Váczi Péter. Segédedző: Béres Dávid.

Ceglédi KE: Dragasevic (15/3), Velkey J. (11/3), Herendic (12/3), Gordán (6), Olasz (6). Csere: Csorvási (20), Orgona (8/6), Csaba (5/3), Horváth M (2), Horváth Á. (2), Fodor (3/3), Zsók. Vezetőedző: Siska János. Segédedző: Rácz Zsolt Róbert.

Dr. Váczi Péter: – Nagyon örülök, hogy az új, Piros-csoportos idényben sikerült megszerezni az első győzelmet! Szerintem megdolgoztak érte a fiúk, azt gondolom, hogy igazi nagybetűs csapatként dolgoztak meg érte. A támadójátékunkról nem is nagyon szeretnék hosszan beszélni, mert szerintem az egész mérkőzésen jól működött. A védekezésben vannak olyan dolgok, amiket javítani kell. Folyamatosan törekszünk rá és próbáljuk ezeket a szituációkat tovább finomítani, úgyhogy remélem, már az is jobban fog működni a Debrecen ellen. Le a kalappal a csapat előtt! Le a kalappal a közönségünk előtt! Megyünk tovább és jövő héten is győzni szeretnénk.

Siska János: – Először is gratulálok a MEAFC-nak, nagyon jól játszottak! Védekezésben teljesen leblokkoltunk, valami nem stimmelt a játék ezen elemében, melyet össze kell rakni. Igazából a céljaink változatlanok, megyünk tovább, sok sikert kívánok a MEAFC csapatának!