Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Két remek győzelem a nyitányon.

U15-ös első osztályú csapatunk Kaposváron kezdte meg a 23/24-es bajnoki szezont. Jakó Imre csapat a házigazdák mellett a Szolnokkal mérte össze tudását. Mindkét találkozót sikerrel vette csapatunk és két győzelemnek örülhetett a nap végén.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

Szolnoki SPC – MEAFC-Miskolc 0:3

,,Elkezdődött a szezon. Alakuló csapatunk első mérkőzése nem kezdődött jól, a srácok keresték még a helyüket, a ritmust és többen kicsit bizonytalanok voltak. Ahogy haladtunk előre és melegedtek be a fiúk, már egyre jobban kezdett működni a játék. Szezon eleje van, láttuk a hibákat, ennek megfelelően dolgozunk tovább! További sikereket kívánok a Szolnok csapatának, a srácoknak pedig gratulálok a győzelemhez! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc – Fino Kaposvár ’A’ 3:1

,,Az első mérkőzésből érkezve, átbeszéltük a srácokkal az előforduló hibákat. Tudtuk, hogy ez nehéz mérkőzés lesz, de a srácok a megbeszéltek szerint, már sokkal jobban koncentrálva, az első elvesztett szett után sem adták fel és sikerült megfordítani a mérkőzést. A közönség kifejezetten élvezetes, jó röplabda mérkőzést láthatott! A Kaposvár csapatának további sikereket kívánok, a srácoknak gratulálok a győzelemhez. Hajrá MEAFC-Miskolc!’’

MEAFC-Miskolc: Csibi Martin, Bozik Máté Vendel, Jakó Noel, Nagy Patrik, Bakondi Balázs, Bodnár Kristóf Tamás, Regős Zétény, Bari Bence, Konecsni Benedik, Lukács Balázs Bendegúz, Bakos Előd

A torna további eredményei:

Fino Kaposvár ’A’ – Szolnoki SPC 3:1

A bajnokság soron következő fordulójában Dunaújvárosba látogatunk október 29-én. A házigazdák mellett a Kazincbarcikával mérkőznek meg játékosaink.