Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Szett rablás már volt, de győzelem még nem!

Martinkertvárosi U13-as másodosztályú fiú röplabda csapatunk is elkezdte a 23/24-es szezont. Olexa Mariann csapatának ez az első igazi versenyszezonja így nagyon izgatottat várták a bemutatkozást ráadásul hazai pályán.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

MEAFC-Bársony – MEAFC-Martinkertváros 2:1

,,A mérkőzés első szettjében még nagyon látszódott hogy a versenyszezon elején vagyunk és ismerkednek a versenyszituációval hisz egyikőjük sem vett részt eddig bajnokságban . Az első szett közepéig egálban volt a két csapat majd a végét sikeresen tudtuk zárni . A második a és harmadik szettben nem tudtuk ezt az eredményt folytatni ,de a ennek ellenére meg voltam elégedve a fiúk játékával.”

MEAFC-Martinkertváros – CSRC 1:2

,,Mérkőzés első szettjében nagy különbséggel tudott a Csepel csapata győzni, köszönhető, hogy technikai tudásilag előttünk járnak. Nem mozogtunk eleget a pályán nagyon sok labda leesett előttünk! Második szettben a B sor fiatal koruk ellenére jól teljesített alap érintések javítása még szükséges! Harmadik szettet megnyertük, elkezdtek csapatban dolgozni és végre látszott a küzdeni akarás, játék szeretete!”

MEAFC-Martinkertváros: Varga Marcell, Kulik Vilmos, Gyenes Martin, Pásztor Balázs, Czurkó Benedek, Géczi Gellért, Szabó György Simon, Antal Szilárd Levente

A torna további eredményei:

CSRC – MEAFC-Bársony 2:1

A bajnokság hazai pályán fog folytatódni november 5-én az E/4-es kollégium tornatermében. Ahol a Hajta SE és a DEAC lesznek az ellenfelek.