Röplabda szakosztály,  Röplabda U20

Egy győzelem egy vereség hazai pályán!

U20-as másodosztályú fiú röplabda csapatunk hazai környezetben folytatta a bajnokságot. Varga László tanítványai egy győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el ezen a napon.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

MEAFC-Miskolc – ÚSK Bad Boys 0:3

,,Hazai, rendező csapatként mi nem értünk ki időben a mérkőzésre. A fejekben még mindenki otthon volt, s ez a mutatott játékban nagyon megmutatkozott. A mérkőzés folyamán nem nagyon sikerült kivitelezni a megbeszélt dolgokat sem technikailag, sem taktikailag. Gratulálok az ÚSK Bad Boys csapatának!”

GLP – MEAFC-Miskolc 2:3

,,Egy éles váltással az eddig kevesebb játéklehetőséget kapó játékosokból álló csapattal álltunk fel a pályára ezen a mérkőzésen, akik meghálálták beléjük fektetett a bizalmat és jól teljesítettek. A mérkőzés második felére kissé elfáradtak ezek a játékosok, így eléggé szorosra sikeredett a játék, de szerencsére volt kikhez nyúlni a kispadon, s mérkőzést megnyerni. Köszönjük a játékot a GLP Nyíregyháza csapatának!”

MEAFC-Miskolc: Fábián Kristóf, Halmai Gellért, Mitruska Márton, Bendik Kristóf, Kondor Kristóf, Gombkötő Ábel Marcell, Bakos Bulcsú, Kormos Huba, El Hassan Muhammad Aisa, Faragó Bence, Tordai Bence, Bálint Kristóf Mátyás, Farkas Konrád, Suszterics Gergő

A bajnokság november 26-án folytatódik Móraholmon ahol a Szolnokkal és a Szegeddel méri össze tudását csapatunk.