Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Egy győzelem egy vereség a hétvége mérlege Zsolcai csapatunknál!

U13-as II.osztályú fiú röplabda csapatunk a MEAFC-Felsőzsolca hazai környezetben lépett pályára a bajnokság soron következő tornáján. Bártfai Krisztián és Pallós Gergő csapata három szettben verte meg testvér csapatát a MEAFC-Bársonyt míg a KESI-R.A. ,B’-tól 2:1 arányban kapott ki.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

MEAFC-Bársony – MEAFC-Felsőzsolca 0:3

,,Jó hangulat, szurkolás, a pályán odafigyelés, alázatos hozzáállás ami jellemezte a srácokat!Mindenki pályán volt és a megbeszélteket betartotta! Szép volt fiúk! Gratulálok a MEAFC-Bársony csapatunknak is!!!!”

KESI-R.A. ,B’ – MEAFC-Felsőzsolca 1:2

,,A megbeszélteket betartották a srácok és korosztályunknak megfelelően beleadtak mindent! Egy szettet tudtunk hozni. Ezt köszönöm nekik! További sok sikert a KESI csapatának!”

MEAFC-Felsőzsolca: Bíró Bence, Drucskó Bálint, Buzsik Balázs László, Veres Boldizsár, Szalánczi Vencel, Tomolya Bence, Dubabér Ákos Máté, Kállai Tamás, Illés Dominik

Ezzel a két eredménnyel a tabella 4. helyét foglalja el jelenleg csapatunk. Folytatás november 18-án Budapesten ahol a szintén testvér csapat MEAFC-Martinkertváros illetve a TFSE lesznek az ellenfelek.