Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Egy győzelem egy vereség a hazai tornán.

Első osztályú U15-ös fiú röplabda csapatunk szombaton hazai környezetben szerepelt a bajnokság soron következő tornáján. Jakó Imre együttese 3:0 arányban győzte le a MÁV Előre Kék csapatát és sajnos ugyanilyen arányban kapott ki a PSE Zöld együttesétől.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-Miskolc – MÁV Előre Kék

,,A bajnokság soron következő tornáját, hazai környezetben játszottuk. Az első ellenfél a Székesfehérvári csapat volt. A tavalyi szezont figyelembe véve, tudtuk hogy nem lesz sétagalopp a mérkőzés, ennek tudatában készültünk a héten. Sikerült az elejétől fogva irányítani a mérkőzést, bár az első szettben egy hosszabb hullámvölgyet produkáltunk, de így is sikerült behúzni azt és a másik kettőt is! A Székesfehérvári csapatnak további sikereket kívánok, a srácoknak gratulálok a győzelemhez! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

PSE Zöld – MEAFC-Miskolc  0:3

,,A nap második mérkőzésének is a tavalyi szezon adta meg az alaphangot, hiszen velük játszottuk a legtöbb mérkőzést a bajnokság során és mindig kiélezett meccseket produkált a két csapat! Játszottak, küzdöttek a srácok most is, de nem működött úgy a gépezet, ahogyan annak kellene! Jókor jött ez, hiszen az alapszakaszban vagyunk és van idő javítani a hibákat. A Pénzügyőr csapatának gratulálunk a győzelemhez, a fiúkkal átbeszéltük a tapasztalatokat és ebből kiindulva dolgozunk tovább! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc: Csibi Martin, Bozik Máté Vendel, Jakó Noel, Nagy Patrik, Lukács Balázs Bendegúz, Bakondi Balázs, Bodnár Kristóf Tamás, Rgős Zétény, Konecsni Benedek, Szabó Olivér Ákos, Bakos Előd

A bajnokság második helyét foglalja el csapatunk, ami legközelebb november 25-én lép ismét pályára Kecskeméten. Ahol a házigazdák mellett a Szeged az még az ellenfél.