Egyetemi Sport,  Klub

Negyedszer találkoztak a MEAFC Öregfiúk

A Miskolci Egyetemen 1951 és 1975 között végzett egykori MEAFC Öregfiúk labdarúgók november 9-én, csütörtökön egykori sporttevékenységük helyszínén, az Egyetemvárosban találkoztak egymással. Az 5 évente megszervezett találkozó negyedik alkalommal kínált lehetőséget a kapcsolatok ápolására.

A mintegy 30 tagú társaságot, melyhez csatlakozott Prof. Dr. Kovács Ferenc egykori rektor és Prof. Dr. Döbröczöni Ádám korábbi dékán is, a szenátusi teremben fogadta Prof. Dr. Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora, aki bemutatta napjaink felsőoktatási tudásbázisát, és felvázolta a jövőbeni feladatokat, elképzeléseket is.

Horváth Ferenc, az esemény főszervezője egyedi kitűzővel és virágcsokorral kedveskedett vendéglátójuknak. A kitűzőt valamennyi jelenlevő egykori MEAFC-os labdarúgó megkapta. A kötetlen beszélgetéssel zárult programot követően, este a közös vacsorán folytatódott az anekdótázás, múltidézés.  

A MEAFC csapatai annak idején az NB III-ban és az akkori megyei küzdelemsorozatban szerepeltek, az egyetemi- főiskolai bajnokságot pedig megnyerték.