Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Kalandos hétvégén vagyunk túl!

U17-es másodosztályú fiú röplabda csapatunk vasárnap Budapesten szerepelt. Mindkét mérkőzését elvesztette, de a srácokat minden dicséret megilleti hiszen nem volt könnyű az odavezető út. Sajnos kisebb balesetet szenvedtek az odavezető úton, de személyi sérülés nem történt így a játékosok tudták és akarták is vállalni a tornát. Így az eredményektől függetlenül a nap hősei ők voltak.

Edzői értékelések a mérkőzés után:

PSE Piros – MEAFC-Miskolc 3:1

,,Sajnálatos események miatt csak egy nagyon megtépázott csonka csapattal tudtunk kiállni a mérkőzésre. Akik pályára léphettek a tőlük telhető legjobb tudásuk szerint játszottak és bizonyították, hogy ilyen helyzetben is megállják a helyüket. Gratulálok a Pénzügyőr csapatának.”

MEAFC-Miskolc – Lőrinc 2000 SE  1:3

,,Ezen a mérkőzésen már teljes kerettel tudtunk részt venni, de sajnos a koncentrációnkat még a nap elején elvesztettük. Az eredmény nem épp ideális, de dolgozunk tovább és a folytatásban javítunk. Gratulálok a Lőrinc 2000 SE csapatának!”

MEAFC-Miskolc:  Fábián Kristóf, Jakó Noel, Fülöp Mihály Márton, El Hassan Muhammad Aisa, Bari Bence, Nagy-Csoma Imre, Lukács Álmos Richárd, Kis Gergő Zalán, Kormos Huba, Nemes Bálint János, Farkas Konrád, Gál Zsigmond

A bajnokság december 2-án Bonyhádon folytatódik majd. Ahol a házigazdák mellett a Pécs lesz az ellenfél.