Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

A MEAFC-Peka Bau a Kaszásokat is legyőzte

Újabb hazai pályás győzelemmel folytatta a pontvadászatot a MEAFC-Peka Bau NB I/B, Piros-csoportos férfi kosárlabda csapata. A bajnokság 10. fordulójának keretében november 24-én, pénteken este lejátszott találkozón az Óbudai Kaszások együttese volt az aktuális ellenfél.

MEAFC-Peka Bau – Óbudai Kaszások 112-100 (25-30, 28-8, 32-31, 27-31)

Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, Vezette: Földi László Tibor, Polonkai Balázs István, Marton Péter 

MEAFC-Peka Bau: Kozák M. (23), Kozák B. (8), Czirbus (12/3), Gerőcs (11), Gadus (7/3). Csere: Tóth B. (14/9), Lippai (12), Pintér (7/3), Velkey (3/3), Ragályi (12), Dándor (1), Molnár (2). Vezetőedző: dr. Váczi Péter. Segédedző: Béres Dávid.

Óbudai Kaszások: Armaghani (22/3), Supola (15), Szabó (9), Boros (22/3), Balázsi (7/3). Csere: Lakosa (18/9), Pollák (5/3), Varsányi, Horváth (2), Kolozsvári, Dulic, Tóth L. Vezetőedző: Takács Máté. Segédedző: Armaghani Saeed

Dr. Váczi Péter: – Kicsit beragadtunk a mérkőzés elején, de aztán 3-4 perc gyenge játék után felébredtünk, és elkezdtük megtalálni a ritmusunkat. Azt gondolom, hogy ez a második negyedre már teljesen sikerült, így át tudtuk venni a játék irányítását. Gyakorlatilag az utolsó 2-3 percet leszámítva úgy gondolom, hogy végig kontroláltuk a mérkőzést és megérdemelt győzelmet arattunk. Ezért újfent emelem a kalapom a srácok előtt! Nagyon köszönjük szurkolóink biztatását!

Takács Máté: – Ismét hiányos kerettel léptünk pályára, gyakorlatilag nem volt magas emberünk, de küzdésből szerintem jelesre vizsgáztunk. Volt egy nagyon rossz periódusunk a második negyedben, ami gyakorlatilag megpecsételte az egész mérkőzésünket. Innentől kezdve már csak kapaszkodtunk. Úgy gondolom, hogy az első, harmadik és negyedik negyedre lehet építeni, ismét karaktert mutattunk. Sajnos megint volt egy beszakadásunk, amit elkerülhettünk volna, ezen kell tovább dolgozni. Váczi Péter kollégámnak, egyetemi tanárnak gratulálok!