Röplabda Extraliga,  Röplabda szakosztály

Elhittük, hogy nincs keresni valónk ezen a mérkőzésen!

Férfi Extraligás röplabda csapatunk szombaton Debrecenben vendégeskedett a bajnokság soron következő fordulójában. Sajnos csak vendégeskedtünk a jó játékkal adósak maradtunk.

A mérkőzésről elmondható, hogy mindkét fél tudása alatt teljesített, azonban a hazai csapat kevesebb hibával játszott, mint a MEAFC-Peka Bau. Hiába alakultak a szettek végjátékai viszonylag szorosan ezen a napon Komlósiék nem hittek magukban és abban akár meglepetést is okozhatnának. Így egy 3:0-s megérdemelt hazai győzelemmel zárult ez a találkozó.

DEAC – MEAFC-Peka Bau 3:0 (18, 19, 20)

DESOK Sportcsarnok, Debrecen. V.: Tillmann, Horváth.

DEAC: Moret 11, Pavliuk 12, Willian 17, Kiss 3, Tóth 6, Veres 7. Csere: Bán (liberó). Vezetőedző: Fodor Antal

MEAFC-Peka Bau: Fenyvesi 13, Szabó 1, Komlósi 10, Kanellopoulos 1, Árva 2, Csizmadia 6. Csere: Dudás (liberó), Kozsla 3, Kovács 3. Vezetőedző: Bagó László

Fodor Antal: Stabil játékkal, kevesebb hibával játszottunk. Megérdemelten győztünk a Miskolc ellen. Készülünk a hétközi kupameccsre.

Bagó László: Nagyon rossz szellemben mentünk fel a pályára. Mire elkezdtük volna a meccset már vége lett. Különösebb ellenállás nélkül odaadtuk a mérkőzést a jó erőkből álló ellenfelünknek

Nincs sok idő, hogy Árváék magukhoz térjenek hiszen pénteken 19 óra 30 perctől az egyetemi körcsarnokban fogadják a TFSE-t. A fővárosi csapat a tabella 11. helyét foglalja el így nem is lehet más az elvárás és a cél Csizmadiáékkal szemben, mint a három pont megszerzése.

A mérkőzésre a belépés ezúton is ingyenes lesz. Várunk minden kedves szurkolót ezekben a nehéz időkben is, hogy együtt szurkoljuk ki a győzelmet.