Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

A harmadik helyen zártuk az alapszakaszt!

U15-ös fiú első osztályú csapatunk szombaton Kecskeméten lépett pályára. Ahol előbb egy nagyon izgalmas mérkőzésen győzte le a Szegedet majd kikapott a hazai csapattól.

Jakó Imre vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

Szegedi RSE – MEAFC-Miskolc 2:3

,,Az év eleji célkitűzésnek megfelelően próbáltunk meg készülni a két mérkőzésre, de a betegségek kicsit közbe szóltak, így nem sikerült maradéktalanul a heti munkát elvégezni. Ennek ellenére, tudtuk miért dolgoztunk már a szezon eleje óta, ezért a pályára lépő játékosok megpróbálták a legjobbat kihozni a hétvégéből. Az első mérkőzésen a Szeged ellen játszottunk. Az ellenfél már bemelegedve, meccsből érkezve, mi pedig “hidegen” álltunk bele a mérkőzésbe. Tudtuk, hogy kőkemény csata vár ránk, de a srácok végig tudták, mit kell tenniük és sikerült is megnyerni a mérkőzést! A Szeged csapatának további sikereket kívánok, a fiúknak Gratulálok a győzelemhez! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc – KESI-R.A. 1:3

,,A nap második mérkőzésén a hazai, Kecskemét csapatával játszottunk. Az első mérkőzést követően kicsit “megnyugodtunk”, látszódott, hogy nincs meg a kellő koncentráció. Sok technikai hiba jellemezte a játékunkat és sajnos ez nem fért bele. Megbeszéltül a fiúkkal, mi az amit ezen a mérkőzésen célként meghatározunk, ezt meg is csinálták a srácok. Az alapszakasz véget ért, látjuk mi a feladatunk, ennek megfelelően kell tovább dolgoznunk, hiszen egy nagyon hosszú középszakasz következik. Annak érdekében, hogy a szezon végén is azt tudjuk mondani, a kitűzött célunkat elértük, keményen kell dolgoznunk tovább, de biztos vagyok benne, a srácok mindent meg is fognak tenni a bajnokság folytatásában is! A Kecskemét csapatának további sikereket kívánok, a fiúknak Gratulálok az alapszakaszban elért eredményhez! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc: Csibi Martin, Bozik Máté Vendel, Jakó Noel, Nagy Patrik, Bakondi Balázs, Bodnár Kristóf Tamás, Regős Zétény, Bari Bence, Konecsni Benedek, Lukács Balázs Bendegúz, Bakos Előd

Csapatunk ezzel befejezte a bajnokság alapszakaszát és a középszakasz az előkelő harmadik heéyről várhatja.

Ezúton is gratulálunk srácok ehhez a remek teljesítményhez!