Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Két vereség, így 8.helyen zárjuk az alapszakaszt!

Fiú U15-ös másodosztályú csapatunk szombaton Dágra látogatott. Bártfai Krisztián vezetőedző igazolt távollétében Obbágy Zsuzsanna vezette csapatunkat ezen a napon.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

Dág KSE – MEAFC-Felsőzsolca 3:0

,, A mérkőzés során minden egyes pontért megdolgoztak a fiúk. Nagyon akartak, nagyon motiváltak voltak. Ennek a harmadik szettben be is érett a gyümölcse, ugyanis egy igen izgalmas és szoros szettet játszottunk, ami nem sokon múlt, hogy ne a miénk legyen. Sajnos a végeredmény nem tükrözi azt a munkát, amit a fiúk beletettek ebbe a mérkőzésbe, ugyanis 3-0-ra elveszítettük azt, de aki látta, a mérkőzést, tudja, a fiúkra igazán büszkék lehetünk. Gratulálok DÁG csapatának a győzelemhez, a mi srácainknak pedig az elképesztő akaráshoz és hajtáshoz.”

MEAFC-Felsőzsolca – PTE-PEAC 0:3

,, Az előző mérkőzés mind fizikálisan, mind mentálisan nagyon lefárasztotta a fiúkat, így már handicappel léptünk a pályára. Mégis hittük, hogy megfoghatjuk Pécs csapatát, a motivációval és a csapatmunkával ezúttal sem volt probléma. Sajnos erre a második mérkőzésre elfáradtak a fiúk, és bár többször is vezettünk a szettek során, volt, hogy sikerült is az ellenféltől ellépnünk, a végeredményben sajnos 3-0-ra Pécs csapata nyert. Azért a játékért és hozzáállásért amit a fiúk mutattak a pályán igazán büszkék lehetünk rájuk, még ha mérkőzést nem is sikerült nyerniük. Biztos vagyok benne, hogy egy fejlődőképes csapatról van szó, ami mind csapatszinten, mind az egyének szintjén igen értékes. Gratulálok Pécs csapatának a győzelemhez.”

MEAFC-Felsőzsolca: Bakos Kristóf András, Kovács Ábel, Tóth Máté, Bíró Bálint, Horváth Máté, Vécsei Levente, Novák Levente, Kiss Balázs, Grebely Gergő, Novák Benedek