Röplabda szakosztály,  Röplabda U20

Két remek győzelem, második helyen zárjuk az alapszakaszt, jöhet az osztályozó!

U20-as másodosztályú csapatunk vasárnap Mórahalomra látogatott. Varga László együttesének nagy volt a tét, hiszen a osztályozós helyre pályáztak. Ennek megfelelő szellemiséggel is álltak bele a mérkőzésbe a srácok és meglett az eredménye. Két remek győzelem született és így készülhetnek az I.osztályba való kerülésért vívandó osztályozóra.

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

Szolnoki SPC Kék – MEAFC-Miskolc 1:3

,, Egy jó hangulatú mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. A szolnoki fiatalok nagyon jól játszottak és sokszor megleptek bennünket egyik – másik megoldásukkal. Külön öröm, hogy mindenki játéklehetőséget kapott a csapatból és jól teljesítettek! Köszönjük a játékot a szolnoki csapatnak! A csapatomnak pedig gratulálok!”

MEAFC-Miskolc – Szegedi RSE Narancs 3:1

,, Nem volt egy könnyű mérkőzés! Az első szett is szorosan alakult, de sajnos azt a hazai Szegedi csapat nyerte. A második játékrészben koncentráltabban léptünk a pályára, aminek meg is lett az eredménye és sikerült kiegyenlítenünk. A harmadik felvonás a szorosnál is szorosabb volt, szinte vesztett pozícióból sikerült fordítanunk és a nagyon hosszúra nyúló (36 – 34) játékrészt megnyernünk. A negyedik felvonás már szinte simább volt, de itt is a folyamatos koncentrációval és fegyelmezettséggel kellett játszanunk. Aminek az eredménye meg is lett. Köszönjük a játékot a Szegedi RSE csapatának! A saját csapatomnak NAGY GRATULÁCIÓ!”

MEAFC-Miskolc: Halmai Gellért, Fenyvesi Dániel István, Mitruska Márton, Bendik Kristóf, Kondor Kristóf, Gombkötő Ábel Marcell, Bakos Bulcsú, El Hassan Muhammad Aisa, Faragó Bence, Tordai Bence, Bálint Kristóf Mátyás, Farkas Konrád, Suszterics Gergő