Röplabda Extraliga,  Röplabda szakosztály

Mellé beszédnek nincs helye, győzni kell pénteken itthon!

Extraligás férfi röplabda csapatunk pénteken este az egyetemi körcsarnokban folytatja a bajnokságot. Bagó László együttese a 11. helyén álló TFSE-t fogadja 19 óra 30 perctől. A MEAFC-Peka Bau továbbra is a legjobb nyolcba igyekszik így nem is lehet kérdés, hogy ezen a találkozón csakis a győzelem az elfogadható eredmény.

Ahogy az lenni szokott a mérkőzés előtti gondoltairól kérdeztük vezetőedzőnket: – Egy olyan mérkőzés következik, amelyen mi vagyunk az esélyesek. Ennek a kellemes terhét a játékosaimnak bírni kell, és be kell gyűjtenünk a három pontot. A célunk továbbra is a 8 közé kerülés, ehhez pedig ez egy fontos állomás. A soros ellenfelünk kerete jócskán megerősödött a múlt szezonhoz képest. Igazoltak tapasztalt játékosokat és feltörekvő fiatalokat egyaránt. Végig észnél kell majd lennünk, hogy a papírformát igazolni tudjuk.

,,Pénteki mérkőzésre készülünk egész héten, sajnos a hétvégi debreceni meccs nem úgy alakult ahogy mi szerettük volna. A nyitás fogadásban mindenképp javulnunk kell, bízom benne hogy a 3 pontot itthon tudjuk tartani mindezt egy jó hangulatú mérkőzésen!” – osztotta meg velünk gondolatait csapatkapitányunk Árva Milán.

A mérkőzésre a belépés ezúttal is ingyenes lesz. Arra bíztatunk minden kedves szurkolót, hogy a helyszínen buzdítsa a csapatot. Szükség lesz a remek hangulatra a győzelemhez.

A mérkőzést Youtube csatornánkon is közvetítjük élőben.