Röplabda Extraliga,  Röplabda szakosztály

Az év utolsó bajnoki mérkőzése következik az egyetemi körcsarnokban!

Extraligás férfi röplabda csapatunk szombaton 18 órakor lép pályára utoljára ebben az esztendőben. Bagó László csapata szeretné jó szájízzel befejezni a 2023-as évet, azonban nehéz ellenfél vár rájuk a többszörös magyar bajnok és kupagyőztes Pénzügyőr SE személyében.

,,A legutóbbi fordulóban a Kaposvár ellen láttam sok biztató jelet, ami a szettnyerésben is megmutatkozott, valamint pályán tudtuk tartani a Kaposvár legerősebb összeállítását.” – emlékezett vissza a legutóbbi bajnokira Bagó László vezetőedzőnk. Majd így folytatta: – Ugyanolyan bátran és agresszívan kell pályára lépnünk, és akkor a Pénzügyőr ellen pontot vagy pontokat is tudunk szerezni.

,,Az év utolsó mérkőzésén igyekszünk megszorongatni a PSE csapatát, nagyon örülnék neki ha mindenki tudása legjobbját nyújtana és minden elemében tudnánk hozni egy jó átlagot.” – osztotta meg velünk a mérkőzés előtti gondolatait csapatunk többszörös magyar bajnok játékosa Kovács Zoltán.

Tehát minden kedves szurkolót arra bíztatunk, hogy a helyszínen szurkoljon a csapatnak!

Illetve ezúton is felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy MEAFC és az Első Miskolci Lions Club közös összefogásával szeretné támogatni a Miskolci Tüskevár Óvodát, mely olyan szegregált intézmény, mely ellátja a sérült, óvodáskorú gyermekek komplex gyógypedagógiai fejlesztését. Az intézmény az értelmi fogyatékos, autista, magatartás zavarral küzdő (ADHD), értelmi fogyatékossághoz társuló mozgás, látás, hallás, valamint súlyos- halmozott értelmi fogyatékos 3-7 éves gyermekek nevelését-oktatását végzi.

Amennyiben szívesen segítenéd az óvoda munkáját, a 2023.12.16. szombati Extraliga mérkőzésen támogatói jegy vásárolható, melynek teljes összegével a Tüskevár Óvodát támogatjuk.

A támogatói jegy 500.-Ft-tól vásárolható

Ezen kívül a mérkőzések alatt a MEAFC Shopban eladott termékek bevételének egy részével, valamint a bejárat mellett elhelyezett gyűjtőládába érkezett összeggel is a Tüskevár munkáját támogatjuk!

A mérkőzésekre a belépés továbbra is ingyenes!