Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Két győzelem a középszakasz első tornáján!

Szombaton Kunhegyesen lépett pályára fiú U15-ös röplabda csapatunk a bajnokság középszakaszának első tornáján. Jakó Imre együttese kiválóan szerepelt hiszen két győzelemnek örülhettek a nap végén.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

DEAC – MEAFC-Miskolc 0:3

,,Megkezdődött a középszakasz! A srácok a rövidke szünetet követően megfelelően dolgoztak az edzéseken, próbáltunk újra felpörögni! A sorsolást tekintve két új csapat ellen játszottunk, sikeres osztályozó tornát követően került fel a legmagasabb osztályba. Tudtuk hogy nehéz feladat vár ránk, hiszen érdemtelenül senki sem jut fel magasabb osztályba, így ennek megfelelően készültünk a mérkőzésekre. A mai napon az első ellenfél a Debrecen csapata volt. A srácok a megbeszélteket maradéktalanul betartották, türelmes játékkal sikerült abszolválni a mérkőzést. A Debrecen csapatának további sikereket kívánok, a fiúknak Gratulálok a sikeres rajthoz. Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc – Kunhegyes ES 3:0

,, Második mérkőzésünket a hazai Kunhegyes csapatával játszottuk. Átbeszéltük a srácokkal a lehetőségeket, a mérkőzés ritmusát, azt hogy egymás után kell játszanunk a két találkozót, ennek tudatában leptünk pályára. A csapat szépen működött, egy-két kisebb hullámvölgy már mutatkozott, kezdett előjönni a folyamatos két mérkőzése játék hátránya. Ezt tetézve két súlyos sérülés is történt sajnos, erre megfelelően kellett reagálni, hiszen ezt az ellenfél kezdte jól kihasználni. A második sérülésnél látszott a csapaton hogy az már nagyon megfogott bennünket de mindenki felvitte a szívét a pályára és egymásért küzdöttek a csapatért játszottak a srácok. Hatalmasat játszva sikerült a mérkőzést megnyerni! A sérült játékosainknak mielőbbi gyógyulást kívánunk, a hazai csapatnak további sikereket kívánok, a fiúknak pedig hatalmas Gratuláció jár! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc: Szabó Olivér Ákos, Csibi Martin, Bozik Máté Vendel, Jakó Noel, Nagy Patrik, Lukács Balázs Bendegúz, Bakondi Balázs, Bodnár Kristóf Tamás, Bari Bence, Konecsni Benedeik, Bakos Előd, Takács Bálint

A következő megmérettetés február 4-én lesz Budapesten amikor is a házigazda PSE illetve a Fino Kaposvár ’A’ lesznek az ellenfelek.