Röplabda szakosztály,  Röplabda U20

Két vereséggel indítottuk az első osztályú szereplésünket!

U20-as fiú röplabda csapatunk azzal, hogy a másodosztály osztályozóját sikerrel vette a középszakaszt már legmagasabb osztályban az első osztályban kezdhette. Varga László együttesében voltak hiányzók és ha ott vannak talán máshogy alakulnak az eredmények, de így is derekasan helyt álltak a Budapesti tornán a két vereség ellenére.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

PSE Zöld – MEAFC-Miskolc 3:0

,, Tudtuk, hogy ez már egy másfajta követelményeket támasztó osztály lesz amibe kerültünk! Ezen a hétvégén a tisztes helytállás volt az elsődleges célunk, amit a fiúk meg is valósítottak, a másodlagos célunk pedig a meglepetés okozása az ellenfélnek, ami kissé elmaradt. Nincs okunk búslakodni, még nagyobb elszántsággal dolgozunk tovább és várjuk a következő fordulót! Gratulálok a PSE csapatának!”

MEAFC-Miskolc – Fino Kaposvár 0:3

,, Az első mérkőzés eredményét félretéve, új lappal indították a fiúk a mérkőzést. Voltak kardinális hibáink, de mindemellett jól játszottak a fiúk, de tudjuk, tudják hogy ez ide kevés lesz. Sokáig partiban voltunk a játék alatt, de mindig jött egy -egy kihagyás ami miatt nagyobb erőket kellett megmozgatni. A mai nap ennyi volt a fiúkban, de hosszú még a bajnokság, lehet ezen még javítani. Gratulálok a Kaposvár csapatának!”

MEAFC-Miskolc: Fábián Kristóf, Halmai Gellért, Fenyvesi Dániel István, Mitruska Márton, Kondor Kristóf, Gombkötő Ábel Marcell, Bakos Bulcsú, EL Hassan Muhammad Aisa, Bálint Kristóf Mátyás, Juhász Máté, Farkas Konrád, Suszterics Gergő

A bajnokság soron következő tornája február 3-án lesz Kecskeméten, ahol a házigazdák mellett a Dág KSE lesz az ellenfél.