Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Nem sikerült pontot hozni Ceglédről

A MEAFC-Peka Bau NB I/B, Piros-csoportos férfi kosárlabda csapata január 20-án, szombaton Cegléden vendégszerepelt. Az elsőszámú irányítóját, a sérült Tóth Bencét továbbra is nélkülöző miskolciak ezúttal nem igazán tudták megnehezíteni a hazaiak dolgát.

Ceglédi KE – MEAFC-Peka Bau  87-62 (22-9, 17-23, 27-16, 21-14)

Cegléd, Gál József Sportcsarnok, Vezette: Hervay Tibor, Bagi Bálint, Szőts Dávid István 

Ceglédi KE: Csaba (17/3), Herendic (13/9), Csorvási (18), Kertész (1),Krkjles (6). Csere: Velkey J. (19/15), Horváth (8/6), Zsók, Berkics (5/3), Fodor. Vezetőedző: Sértő Ádám. Segédedző: Rácz Zsolt Róbert

MEAFC-Peka Bau: Kozák M. (10/9), Gerőcs (22/6), Kozák B. (14/3), Czirbus (6), Velkey G. (4). Csere: Molnár (2), Pintér (4), Lippai, Ragályi, Sándor. Vezetőedző: dr. Váczi Péter. Segédedző: Béres Dávid.    

Sértő Ádám: – Gratulálok a srácoknak a ma esti győzelemhez! Nagyon örülünk, hogy egyre több és több néző van a lelátókon. Igazán köszönjük a szurkolást, elképesztően jó hangulatot hoztak! Öröm ilyen közönség előtt játszani és nyilván nagyon sokat segít a fiúknak! Nekünk pedig dolgoznunk kell tovább, a jövő héten a BGK vendégei leszünk, utána újra itthon lépünk pályára. A Miskolcnak sok sikert kívánunk a bajnokságra!


Dr. Váczi Péter: – Gratulálunk a hazai csapatnak, minden tekintetben fölénk nőttek! Annyi pozitívumot láttam, hogy amit védekezésben mostanság gyakorlunk, az hellyel-közzel működött. A támadásunk sajnos kritikán aluli volt. Sokkal több bátorságot, vagányságot várnék a saját csapatomtól, anélkül nehéz jól kosárlabdázni. Nem a felelősséget kell tologatni jobbra-balra, hanem nekem kell bemutatni, hogy ebbe a Piros-csoportba való játékos vagyok! A következő időszakban ezt próbáljuk megerősíteni a játékosokban. A Ceglédnek sok sikert kívánunk!