Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Egy győzelem és egy vereség Besenyszögön!

U13-as II.osztályú fiú röplabda csapatunk szombaton Besenyszögön szerepelt. Obbágy Zsuzsanna csapata egy győzelemnet és egy vereséget könyvelhetett el.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

MEAFC-Bársony – MEAFC-Felsőzsolca 1:2

,, Nagyon izgalmas és színvonalas mérkőzést játszhattunk testvércsapatunkkal. Pár ponttal sajnos lemaradtunk a győzelemről, s 2:1-re elveszítettük a meccset. Sajnos a nyitásrontások és a kommunikációs hibák több pontveszteségbe került, de bízok benne, a jövőben lesz lehetőségünk visszavágóra és meg fogjuk tudni őket fogni a pályán. Gratulálok MEAFC Felsőzsolca csapatának a győzelemhez.”

MEAFC-Bársony – Eszterházy SC U13  2:1

,, A torna és a nap utolsó meccsére újra sikerült magunkra találni a pályán, és 2:1-re megnyerni a mérkőzést. Bár voltak még javításra szoruló egyéni hibák a pályán, a fejlődés, amit a szezon során bejárnak a fiúk szemmel látható és azon leszünk a jövőben is, hogy minél jobb röplabdásokká váljanak, mind egyéni, mind csapat szinten.”

MEAFC-Bársony: László János, Deák Máté, Krizsán Soma Zoltán, Divinyi Gergely Péter, Tóth Máté, Bialko Noel, Deák Levente, Pusztaszeri Bence, Pásztor Zalán, Ádám Árpád, Kovács Dávid, Csiger Teodor

A bajnokság február 11-én folytatódik amikor ismét Besenyszögre látogat csapatunk.