Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Szoros mérkőzéseken maradtunk alul!

U17-es fiú röplabda csapatunk vasárnap Debrecenbe látogatott ahol a házigazdák mellett a Szolnokkal mérte össze csapatunk tudását.

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

DEAC – MEAFC-Miskolc 3:0

,,Nehezen lendültünk játékba, de amikor sikerült akkor jól játszottunk. Sajnos a végjátékokra fordulva még a magabiztos előnyünket is sikerült elszórakozni, a dekoncetráltság miatt. A kért és megbeszélt technikai és taktikai elemeket sem tudtuk ezen időszakokban végrehajtani. Sajnálom, hogy így sikerült ez a mérkőzés, több volt benne és a fiúkban is! Gratulálok a DEAC csapatának!

MEAFC-Miskolc – Szolnoki SPC 1:3

,, A DEAC elleni mérkőzést, gyorsan magunk mögött hagytuk. Magasabb fegyelemmel és figyelemmel léptünk pályára. Az első és második játékrész igencsak szorosra és izgalmasra sikeredett így egyenlő állással mentünk a harmadik játékrészre, ahol valami kattant a fiúknál és mintha kezdő játékosok lennének, semmit sem tudtak kivitelezni a megbeszélt és kért játékelemekből. A negyedik felvonásra teljesen szétestek és hitetlenné váltak, s ezáltal borítékolhatóvá vált az eredmény. Gratulálok a Szolnoki SPC csapatának!”

MEAFC-Miskolc: Fábián Kristóf, Nagy Patrik, Jakó Noel, Fülöp Mihály Márton, El Hassan Muhammad Aisa, Bari Bence, Bozik Máté Vendel, Lukács Álmos Richárd, Kis Gergő Zalán, Kormos Huba, Nemes Bálint János, Farkas Konrád, Lukács Balázs Bendegúz