Röplabda Extraliga,  Röplabda szakosztály

Újabb három pontot szeretnénk szerezni!

Vasárnap ismét hazai környezetben lép pályára férfi Extraligás röplabda csapatunk. Kovács Zoltán együttese a legutóbbi fordulóban a Dág otthonában győzedelmeskedett 3:1 arányban. Így remek hangulatba várja az egyetemi körcsarnokban tartandó mérkőzést a Dunaújváros ellen.

,,Jó hangulatban várjuk a dunaújvárosi mérkőzést a sikeres dági túra után.’’ – emlékezett vissza az előző fordulóban aratott győzelemre Kovács Zoltán vezetőedző. Majd kitért a Dunaújváros elleni mérkőzésre: – A korábbi összecsapás alapján, ahol egy nehéz mérkőzésen sikerült 3 pontot szerezni, vasárnap koncentráltan és taktikusan kell játszanunk. A hazai közönséget szeretnénk megajándékozni egy újabb győzelemmel.

Kapusi Zoltán

,,Úgy gondolom, hogy a csapat a sok vereség után, most egy új lendületre kapott. Bizakodó vagyok a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban, mivel újra megkóstoltuk a győzelem ízét Esztergomban a Dág ellen.” – osztotta meg mérkőzés előtti gondolatait Kapusi Zoltán szélsőütőnk.

Várunk minden kedves szurkolót az egyetemi körcsarnok lelátójára, hogy együtt szurkoljuk ki a győzelmet. A mérkőzést élőben közvetítjük youtube csatornánkon 19 órától.