Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Ezen a napon semmi nem jött össze!

U15-ös első osztályú fiú röplabda csapatunk vasárnap Budapesten lépett pályára a bajnokság soron következő tornáján. Jakó Imre csapata a házigazda PSE Zölddel és Fino Kaposvár ’A’-val mérte össze tudását. Sajnos ez a nap nem a MEAFC-os játékosok napja volt így két vereséggel tértek haza.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

PSE Zöld – MEAFC-Miskolc 3:1

,,Vannak napok mikor semmi sem jön össze, na ez most ilyen volt. Mentek, mentek a srácok de ……! A hazai csapatnak gratulálok a sikerhez, a srácokkal pedig dolgozunk tovább, hosszú lesz a tavasz! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc – Fino Kaposvár ’A’ 0:3

,,Mint az előző, reméljük ezzel le is tudtuk a szezononként előforduló ilyen alkalmakat. Az ellenfélnek gratulálok a sikerhez, mi pedig a tanultakból építkezünk tovább. Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc: Szabó Olivér Ákos, Csibi Martin, Bozik Máté Vendel, Jakó Noel, Nagy Patrik, Lukács Balázs Bendegúz, Bakondi Balázs, Bodnár Kristóf Tamás, Regős Zétény, Bari Bence, Konecsni Benedek

A bajnokság soron következő fordulója hazai környezetben kerül megrendezésre. Jakó Imre alakulata az egyetemi E/4-es tornateremben fogadja a MÁV Előre ’kék’ és a Szolnoki SPC-t fogadja február 18-án.