Röplabda szakosztály,  Röplabda U20

Több van bennünk ettől!

Fiú U20-as röplabda csapatunk szombaton Kecskeméten lépett pályára az első osztály következő fordulójában. Varga László együttese a házigazdák mellett a Dággal mérte össze tudását.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

Dág KSE – MEAFC-Miskolc 3:1

,, Ezen a napon valahogy senki sem a tudásának megfelelően játszott. Sok kisebb sérüléssel is küzdünk, ami nagy kihatással van a teljesítményünkre, de persze ez nem lehet mentség a rossz teljesítményre. Tudom, hogy több van a fiúkban, csak meg kell találnom hogyan is tudom kihozni belőlük. Gratulálok a Dág csapatának!”

MEAFC-Miskolc – KESI-R.A. 0:3

,,Nagyon szerettünk volna jól játszani, de semmi sem működött úgy ahogy annak kellett volna. A nagy akarásból inkább egy játékos paródia született, sajnálom mert többet kilehetett volna hozni a mérkőzésből. A rutinosabb játékosok is leblokkoltak és csak keresték magukat a pályán, melyhez a kisebb sérülések is hozzájárultak. Tudjuk, hogy ez már egy erősebb osztály és ehhez mind fizikálisan, mind mentálisan meg kell erősödni, de még eddig nem sikerült. A feladat adott, a többi csak a fiúkon múlik. Gratulálok a KESI csapatának!”

MEAFC-Miskolc: Fábián Kristóf, Halmai Gellért, Fenyvesi Dániel István, Mitruska Márton, Bendik Kristóf, Kondor Kristóf, Gombkötő Ábel Marcell, Bakos Bulcsú, El Hassan Muhammad Aisa, Faragó Bence, Bálint Kristóf Mátyás, Juhász Máté, Farkas Konrád, Suszterics Gergő

A bajnokság február 17-én Székesfehérváron folytatódik, ahol a házigazdák mellett a VRC Kazincbarcika lesz az ellenfél.