Röplabda Extraliga,  Röplabda szakosztály

Belevaló bátor játékra lesz szükség!

Szombaton újra hazai környezetben szerepel férfi Extraligás röplabda csapatunk. Kovács Zoltán együttese a bajnokcímre is esélyes MÁV Előre Foxconn csapatát fogadja az egyetemi körcsarnokban 20 órától.

Mindig úgy gondoltam, hogy top csapatok ellen jó játszani. Ilyen felfogással fogunk pályára lépni, remélem belevaló bátor vagány játékot tudunk játszani. -osztotta meg mérkőzés előtti gondolatait vezetőedzőnk.

Fenyvesi Dániel

,,Szerintem most nagyon együtt van a csapat” – kezdett bele Fenyvesi Dániel játékosunk a mérkőzés előtti esélylatolgatásba. Majd így folytatta a 20 éves szélső ütő: – Bízom benne, hogy tudunk egy kis meglepetést okozni a Székesfehérvárnak ahogy azt tettük Kaposvárral itthon. Az alacsonyabb termünk most segítségünkre lehet, hiszen ők nincsenek ehhez hozzászokva. ,,Azonban most remélem, hogy a koncentrációt a meccs elejétől a végéig fent tudjuk tartani a mérkőzés során.

Tehát az ország egyik élcsapata látogat az egyetemi körcsarnokba így szükség lesz minden szurkolóra. A belépés továbbra is ingyenes és a mérkőzést élőben közvetítjük majd youtube csatornánkon.