Röplabda szakosztály,  Röplabda U20

Továbbra is várni kell az első középszakaszbeli győzelemre!

U20-as fiú röplabda csapatunk szombaton Székesfehérváron szerepelt ahol a VRCK-val és a házigazda MÁV Előre csapataival mérte össze tudását.

Varga László vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

MÁV Előre – MEAFC-Miskolc 3:0

,, Nagyon csalódott vagyok az eredmény és a látott játék miatt. Rá sem ismertem a játékosaimra, teljes zavartság jellemezte néhány ember szereplését, akinél nagyobb stabilitást és jobb teljesítményt szerettem volna látni. Gratulálok a MÁV csapatának!”

MEAFC-Miskolc – VRCK 0:3

,, Gyökeres átalakulásra lesz szüksége a csapatnak, ha szeretnénk pozitív eredményeket elérni, mert azzal a mentalitással és viselkedéssel amivel a pályára lépünk, nem lehet pozitív eredményeket elérni. Technikailag feltudnánk venni a harcot a többi csapattal, de mentálisan és fizikálisan nagyon elmaradunk az osztálybeli csapatokhoz képest. A barcikaiak egy sima egyszerű játékkal könnyedén arattak sikert. Gratulálok a VRCK csapatának!”

MEAFC-Miskolc: Fábián Kristóf, Halmai Gellért, Mitruska Márton, Bendik Kristóf, Kondor Kristóf, Gombkötő Ábel Marcell, Bakos Bulcsú, El Hassan Muhammad Aisa, Faragó Bence, Bálint Kristóf Mátyás, Juhász Máté, Farkas Konrád, Kovács Benjámin Gábor

A bajnokság március 3-án folytatódik majd hazai környezetben az egyetemi körcsarnokban. Ahol a Szolnok és a Dunaújváros lesznek az ellenfelek.