Labdarúgó szakosztály

Hétfőn indul a rájátszás a felnőtt futsalosok számára!

NBII-es alakulatunk az elmúlt héten befejezte az alapszakasz küzdelmeit, amelyet a 7. pozícióban zárt, így Február 26.-án az alsóházban folytatja szereplését.

Az elmúlt időszak tapasztalatairól és a hajrá várakozásairól Cservenyák Ádám, csapatunk vezetőedzőjét kérdeztük.

“Az elmúlt évekhez képest a hetedik helyezés is előkelő, viszont nem vagyok elégedett mert ahogy indultunk a szezon elején sokkal több lehetett volna a csapat szereplésében. Az első kör lezárása után, az ötödik, felsőházi pozíciót érő helyen fordult csapatunk, de a bajnokság második szakasza nem a terveink szerint alakult. Tovább nehezíti dolgunkat, hogy öt játékosra sem számíthatok a továbbiakban, akik nagypályán magasabb osztályba, vagy Miskolctól távolabbra kerültek. Ezúton is sok sikert kívánok nekik!  A csapat magja viszont egyben maradt, külön öröm, hogy jelen állás szerint volt egyetemistánkra, Eperjesi Gáborra is rendelkezésünkre áll majd a folytatásban, akit talán nem kell senkinek sem bemutatni! Emellett több fronton is próbáltunk erősítéseket végrehajtani. Kapus pozícióban Giák Tamás, a mezőnyjátékosok tekintetében pedig nagypályán az NBIII-as Komári György és Sztankó Dávid, valamint legutóbb az NBII-es Ajkában futballozó Gyuris Aurél került a kötelékünkbe! A szabad hetet kihasználva edzéssel készülünk a Február 26.-i Nyírség Fc elleni idegenbeli rajtra, a csapat célja a rájátszásban pedig a biztos bentmaradás és a másodosztályú pozíció megőrzése!”

NBII-es futsal csapatunk első hazai mérkőzésére, Március 4.-én, 20:30-tól kerül sor az Energia Sc Gyöngyös ellen az Egyetemi Körcsarnokban!

Hajrá MEAFC!