Röplabda Extraliga,  Röplabda szakosztály

Pontokért utazunk Kecskemétre vasárnap!

Vasárnap 16 órától Kecskeméten lép pályára férfi Extraligás röplabda csapatunk. A két csapatnak ez lesz a szezonban a negyedik összecsapása ( egy bajnok és kupa találkozó volt eddig) és bár eddig a Hírős városiak nyerték meg azokat Kovács Zoltán legénysége pontért, pontokért lép pályára.

,,Habár kikaptunk a Székesfehérvártól hasonló hozzáállást és mentalitást várok a játékosoktól.” – osztotta meg a mérkőzés előtti gondolatait vezetőedzőnk Kovács Zoltán. Majd hozzátette: – Pontot szerezni megyünk tehetséges fiatal kecskeméti csapat ellen.

Simkó Dániel

,,Ismerjük a fiatal gárdát, háromszor találkoztunk már velük a szezonban a kupának köszönhetően, nincsenek titkok.” – emlékezett vissza Simkó Dániel. Majd igy folytatta a 24 éves szélső ütö: – Úgy érzem, hogy a csapatunk most lendületben van, ami a Kecskemétről most nem mondható el nincsenek jó szériába.

,,Gyorsabb és dinamikusabb játékot produkálunk, és sikerül hamar elforogni egy-egy nehezebb állásból. Az előbb említett fejlődésekből kiindulva minden esélyünk megvan arra, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk, de ehhez stabilizálnunk kell minél jobban a mezőnyvédekezésünket és a koncentrációnkat is magas szinten kell tartanunk végig a mérkőzésen.” – zárta gondolatait Simkó.

A mérkőzést természetesen élőben közvetítjük youtbe csatornánkon 16 órától.