Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U14

Nyíregyházán nyert a MEAFC U14/B csapata

A MEAFC U14/B fiú kosárlabda csapata a regionális bajnokság alsóházának 2. fordulójában Nyíregyházán lépett pályára és igazolva a papírformát, magabiztosan nyert.

Nyíregyházi Sportcentrum/B – MEAFC U14/B   34-82 (7-24, 6-13, 11-25, 10-20)

Nyíregyháza, Zrínyi Ilona Gimnázium Tiszavasvári úti Tornacsarnoka

Nyíregyházi Sportcentrum/B: Palotás (13), Kovács (8), Bandor (2), Vajda (1), Földvári. Cserék: Gödöllei (4), Virág (3), Márton (2), Kópis (1), Czifra, Ruszin. Edző: Bodnár György, Papp László.

MEAFC U14/B: Jarasovits (17/6), Nagy (15), Király (5/3), Rákosi (4), Veczán (2). Cserék: Molnár (13), Novotni (8), Joó (6), Mátyás (5), Szalóki (4), Mikó (3), Tóth. Edző: Varga Dénes.

Varga Dénes: – Érvényesült a papírforma, mind a négy játékrészt megnyerve, fölényes győzelmet arattunk idegenben. Ezt a találkozót arra használtuk fel, hogy a korábbi felálláson változtatva – kicsit megkeverve a sorok összetételét – próbáljunk meg eredményes játékot mutatni. Nincs még meg az az összhang, amit látni szeretnék a fiúktól, védekezésben többször lemaradunk, támadásban nehezen vesszük észre a kialakult helyzeteket. Jókor jött az utóbbi két önbizalomnövelő győzelem, a hétvégén viszont egy sokkal nehezebb megmérettetés vár ránk, ahol nem követhetünk el ennyi hibát, és valószínű extrákra is szükség lesz az újabb sikerhez.