Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Két győzelem a hazai pályán!

U17-es fiú röplabda csapatunk szombaton hazai környezetben szerepelt. Varga László együttese két győzelemnek örülhetett ezen a napon.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

MEAFC-Miskolc – Lőrinc 2000 SE 3:0

,, A mai napon minden jól működött. Végig tudtunk koncentrálni a mérkőzés ideje alatt, bár voltak kisebb hibáink, amiket nem azért követtünk el mert nem tudjuk megoldani az adott helyzetet, hanem azért mert jobban mentünk volna előre mint azt a játék folyama engedte. Összességében elégedett vagyok a mérkőzésen mutatott teljesítménnyel. Köszönjük a játékot a Lőrinc 2000 SE csapatának!”

DKLSN – MEAFC-Miskolc 1:3

,, Igazi csapatmunka volt ez a mérkőzés! Támogatták, segítették egymást a fiúk a pályán. Izgalmas összecsapás volt, ami időnként szoros helyzeteket teremtett, de a csapatmunka átsegített minket a nehezebb pillanatokon. Öröm volt nézni ahogy küzdöttek a pályán a fiúk. Köszönjük a kilátogató nézőknek a biztatást! Köszönjük a játékot a Dunakanyar LSN csapatának!”

MEAFC-Miskolc: Fábián Kristóf, Nagy Patrik, Jakó Noel, Fülöp Mihály Márton, Konecsni Benedek, Bari Bence, Nagy-Csoma Imre, Bozik Máté Vendel, Lukács Álmos Richárd, Kis Gergő Zalán, Kormos Huba, Nemes Bálint János, Farkas Konrád, Gál Zsigmond

A bajnokság március 10-én folytatódik Bonyhádon. Ahol a házigazdák mellett a Pénzügyőrrel méri össze tudását csapatunk.