Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Két győzelem és egy vereség a hétvége mérlege!

U13-as II.osztályú fiú röplabda csapatunk vasárnap hazai környezetben szerepelt. Bártfai Krisztián csapata két győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el arra a napra.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

MEAFC-Felsőzsolca – MEAFC-Bársony 2:1

,, Az első sorom nagyon gyenge kezdése után a második sor szépen muzsikált. Ettől felébredtek és hozták a formájukat a srácok a harmadik szettben. Gratulálok! Gratulálok a MEAFC-Bársony csapatának is!”

Szolnoki SPC – MEAFC-Felsőzsolca 2:1

,, A második soromat motiválva sorcserével kezdtem, majd a harmadik szett lett egy igazán szoros játék. Szépen dolgoztak a srácok.Gratulálok!”

MEAFC-Felsőzsolca – Eszterházy SC U13  3:0

,, Mindenkit tudtam pályára tenni, nagyon jó kis meccset nyomtunk az Eger csapatával! Látszik mindkét csapat srácain a fejlődés! Szép volt!Gratulálok az Eger csapatának is!”

MEAFC-Felsőzsolca: Bíró Bence, Drucskó Bálint, Buzsik Balázs László, Veres Boldizsár, Szalánczi Vencel, Tomolya Bence, Dubabér Ákos Máté, Kállai Tamás, Soltész Benedek, Illés Dominik

A bajnokság következő fordulója március 10-én folytatódik ismét hazai pályán. Amikor is ismét ezekkel a csapatokkal mérkőznek a játékosaink.