Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Két vereség az egy győzelem mellett!

U13-as II.osztályú fiú röplabda csapatunk vasárnap hazai környezetben szerepelt. Obbágy Zsuzsanna tanítványai két győzelemnek örülhettek az egy vereség mellett.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

MEAFC-Felsőzsolca – MEAFC-Bársony 2:1

,, Az első szettet nagyon jól kezdtünk, izgalmas játékkal sikerült meg is nyernünk, majd sajnos a második szettet elveszítettük. A harmadik szettre nem sikerült a fiúknak felpörögni, aludtak a pályán, így végül csak 1 nyert szettel zártuk a mérkőzést. Gratulálok MEAFC – Felsőzsolca csapatának és várjuk a visszavágót!”

Eszterházy SC U13 – MEAFC-Bársony 0:3

,, Sikerült a fiúknak az első meccs veresége után összeszedniük magukat és jó játékkal 3-0-ra lehozni a mérkőzést. Bár még mindig voltak hibák, amiket az edzésmunkával javítanunk kell, biztató a srácok fejlődése.”

MEAFC-Bársony – Szolnoki SPC 1:2

,, Kemény mérkőzést játszottunk a Szolnok csapatával. 1-1-es állás után a 3. szett volt a döntő. A szett elején szépen szereztük a pontokat, volt, hogy a vezetés is nálunk volt, de a szett közepe felé kezdtünk néhány ponttal lemaradni és a végén sajnos a Szolnok csapata nyerte meg a mérkőzést. Ugyanakkor fordulóról fordulóra egyre szorosabb mérkőzéseket játszunk, így bízok benne a következő forduló során sikerül mérkőzést nyernünk ellenük. Gratulálok a Szolnoknak a győzelemhez.”

MEAFC-Bársony: Pásztor Zalán, Deák Máté, Divinyi Gergely Péter, Tóth Levente, Deák Levente, Krizsán Soma Zoltán, Ádám Árpád, Kovács Dávid, Csiger Teodor

A bajnokság március 10-én folytatódik hazai pályán ahol ismét ezekkel az ellenfelekkel méri össze tudását Bársonyos csapatunk.