Röplabda Extraliga,  Röplabda szakosztály

Kemény mérkőzés vár ránk itthon!

Szombaton 18 órától ismét hazai környezetben szerepel a MEAFC-Peka Bau Extraligás férfi röplabda csapata. Kovács Zoltán csapata a tabella 4. helyén álló Debrecen együttesét fogadja az egyetemi körcsarnokban.

,,Igyekeztünk felkészülni a Debrecenből a kulcsjátékosaikra fektetve a hangsúlyt.” – kezdett bele mérkőzés előtti értékelésébe Kovács Zoltán. Majd így folytatta vezetőedzőnk: – Agresszív nyitásokra van szükség, hogy a blokk védekezésünk jól működjön. Szeretnénk hazai pályán meglepetést okozni.

,,A hétvégi találkozó számomra is különösen fontos, hiszen volt csapatom ellen bizonyíthatunk, akik távozásom óta több légióssal megerősödve komoly erőt képviselnek a hazai röplabdában.” – válaszolt arra a kérdésre Csizmadia János játékosunk, hogy mit vár a találkozótól. Majd így folytatta center játékosunk: – Ez az utolsó hazai alapszakasz mérkőzésünk, így mindenképp a győzelem a célunk és szeretnénk a szurkolóinkat egy remek játékkal kiszolgálni. A vendégeinknek még minden pont számít mivel az alapszakasz harmadik helyét is elcsíphetik, ezért kiélezett találkozóra számítok.

Tehát várunk minden kedves szurkolót szombaton este 18 órától az egyetemi körcsarnokba. Szükség lesz a szurkolásra.

A mérkőzést youtube csatornánkon élőben közvetítjük.

A belépés díjtalan ezúttal is.