Kosárlabda szakosztály,  MEFOB Kosárlabda

Nyíregyházán nyert a Miskolci Egyetem

Nyíregyházán lépett pályára a Miskolci Egyetem férfi csapata a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság Keleti-csoportjának legutóbbi fordulójában. A vendégek magabiztos győzelmet arattak a csere nélkül kiálló nyírségiek ellen. 

Két lelkes csapat jó tempójú mérkőzés. Sajnos a hazaiak csere nélkül nem tudták tartani a Miskolci Egyetem játékosait. Mindkét gárda sportszerűen, kevés faulttal játszott, a játékvezetők sem tördelték a mérkőzést, ezért egy nagyon jó iramú játékot láthatott a közönség. Sok, szép egyéni megmozdulás volt mindkét oldalon. A miskolci színeket képviselő Gadus Bogdán hét távoli dobásából hét volt sikeres, ez mindenképpen kiemelkedő teljesítmény.

Nyíregyházi Egyetemi SE- Miskolci Egyetem 88-112 (26-33, 8-23, 28-26, 26-30)

Nyíregyháza, Nyíregyházi Egyetem Sportcsarnok

Vezette: Marton Péter, Cservenyák-Páll Vivien Zsanett

Nyíregyházi Egyetem SE: Demeter (22/12), Kabango (20/6), Vámos (3/3), Vaskó (20/12),  Verba (23/6). Edző: Vida Zoltán

Miskolci Egyetem: Gadus B. (21/21), Orliczki (9/3), Gerőcs (13), Szőke (8), Sándor (15/12).  Csere: Gadus F.(16), Kovács (10), Nyíri (5/3), Molnár (2), Velkey (5/3), Ragályi (8). Edző: Béres Dávid

Vida Zoltán: – Köszönöm a sportszerű játékot! Kevesen voltunk, de kihoztuk belőle a maximumot. További sok sikert a Miskolci Egyetem csapatának.

Béres Dávid: – Köszönöm a Nyíregyházának a sportszerű játékot. Gratulálok a csapatomnak és további sok sikert a hazaiaknak!