Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Közel voltunk az óbudai bravúrhoz, de végül nem sikerült

A férfi kosárlabda NB I/B, Piros csoportos MEAFC-PEKA BAU csapata március 9-én, szombaton az Óbudai Kaszások együtteséhez látogatott. A bajnokság 23. fordulójának keretében lejátszott mérkőzésen a miskolciak közel voltak a bravúrhoz, de végül a házigazdák örülhettek a győzelemnek.

Óbudai Kaszások – MEAFC-PEKA BAU 82-80 (23-19, 21-20, 18-23, 20-18)

Budapest, Óbudai Kaszások Kosárlabda Csarnok

Vezette: Gruber Nikolett Lilla, Dr. Popgyákunik Balázs, Földesi Marcell

Óbudai Kaszások: Supola (24/9),Boros (8), Armaghani (15), Szabó (7/3), Balázsi (2). Csere: Pollák (18/12), Martinez (8), Varsányi, Jovanovic, Horváth, Hajdú, Kolozsvári. Vezetőedző: Gedei Tibor. Segédedző: Armaghani Saeed.

MEAFC-PEKA BAU: Kozák M. (19/9), Tóth B. (21/9), Gerőcs (5), Czirbus (10), Kozák B. (4). Csere: Velkey (5/3), Pintér (8), Lippai (5), Ragályi (3), Sándor, Gadus B., Molnár. Vezetőedző: dr. Váczi Péter. Segédedző: Béres Dávid.

Gedei Tibor: – Gratulálok a csapatomnak és a MEAFC csapatának is! Egy nagyon harcos mérkőzés volt, úgy gondolom, hogy mind a két gárda sok hibával játszott, ez a tétnek is köszönhető volt. Mi a végén mindent megtettünk, hogy a közönségünk egy izgalmas meccset lásson, hiszen többször is sikerült visszahozni a mérkőzésbe az ellenfelünket. A lényeg most, hogy sikerült behúzni a győzelmet. Jövő héten Szigetszentmiklósra látogatunk, szeretnénk folytatni a jó szériánkat.

Dr. Váczi Péter: – Két körülbelül azonos képességű csapat találkozott ma Budapesten. Kritikus volt számunkra, hogy gyakorlatilag egész mérkőzésen hátrányban játszottunk. Nem vagyok benne biztos, hogy a játék képe alapján megérdemeltük volna a vereséget, viszont az alapján mindenféleképpen, ahogy a negyedik negyedben dobtuk a büntetőket. Ennek köszönhetően gyakorlatilag mi vesztettük el a mérkőzést. Előre kell néznünk, a következő mérkőzésre kell összpontosítanunk. A Kaszásoknak sok sikert kívánok!