Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Harmadik helyen zártuk a középszakaszt!

U13-as II.osztályú fiú csapatunk vasárnap hazai környezetben szerepelt. Obbágy Zsuzsanna csapata két győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

MEAFC-Felsőzsolca – MEAFC-Bársony 2:1

,, Izgalmas mérkőzést játszhattunk Felsőzsolca ellen. Bár végig bíztunk a sikerben, néhány ponttal alulmaradtunk. Voltak olyan egyéni hibák, melyek felesleges pontvesztéssel jártak, de összességében úgy gondolom, a fiúk szezon alatti fejlődése szemmel látható volt ezen a meccsen is. Végül a mérkőzést 2-1-re elveszítettük. Ha kicsit jobban koncentrálunk meglehetett volna, de remélem a tanúságokat leszűrték a fiúk és a jövőben tudnak belőle építkezni. Gratulálok MEAFC-Felsőzsolca csapatának a győzelemhez!”

Eszterházy SC U13 – MEAFC-Bársony 0:3

,, Sikerült úgy mérkőzést nyernünk, hogy mindenki azonos játéklehetőséget kapott. Minden játékosunk egy teljes szettet tudott végig játszani. Külön öröm volt számomra, hogy láttam a fejlődést a fiúkon, hogy bár vannak még hibák, próbálnak odafigyelni az edzéseken gyakoroltakra.”

MEAFC-Bársony – Szolnoki SPC 0:3

,, Az utolsó mérkőzésünkre fejben sajnos teljesen szétestek a srácok. Bőven szintjük alatt teljesítettek a fiúk. A jövőben ezt a hullámzó teljesítményt kell stabilizálni és az állóképességet növelni. Gratulálok Szolnok csapatának a győzelemhez.”

MEAFC-Bársony: Szőke Marcell, Pusztaszeri Bence, László János, Deák Máté, Divinyi Gergely Péter, Tóth Levente, Deák Levente, Krizsán Soma Zoltán, Pásztor Zalán, Ádám Árpád, Kovács Dávid, Csiger Teodor

A középszakasz ,B’ jelű csoportjában a harmadik helyet szerezte meg csapatunk a középszakasz során.