Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U14

Itthon győztük le a Nyírpazony KE csapatát

Győzelemmel fejezte be a regionális alsóházas küzdelmét a MEAFC U14/B fiú kosárlabda csapata. Az 5. forduló keretében, hazai környezetben lejátszott mérkőzésen a Nyírpazony volt a miskolci ellenfele.

MEAFC U14/B – Nyírpazonyi KE  88-68 (16-20, 20-17, 28-11, 24-20)

Miskolc, Egyetemi Körcsarnok

MEAFC U14/B: Jarasovits (23), Gergely (4), Mikó (4), Veczán (4), Király (2). Cserék: Szabó (24), Szilva (11), Csutak (6), Rudolf (6), Molnár (4), Iván, Tóth.Edző: Varga Dénes.

Nyírpazonyi KE: Ónodi L. (47), Ónodi B. (7), Neumann (4), Kocsis, Malakuczi. Cserék: Szaszala (6), Dudás (2), Geib (2), Vass. Edző: Pálóczy András.

Varga Dénes: – Utolsó alsóházi mérkőzésünkön több olyan játékos is lehetőséget kapott, akik eddig egyszer, vagy egyáltalán nem szerepeltek bajnoki találkozón. A mérkőzés hivatalos végeredménye 2:0 kellett volna, hogy legyen, mivel a vendégcsapat kilenc fővel jelent meg, ami ebben a korosztályban szabálytalan. A fordulót természetesen lejátszottuk, ami a szokásostól eltérő felállás miatt nehezen indult. Ellenfelünk egyik kiváló adottságú játékosa, négy negyeden keresztül a pályán tartózkodva a csapat pontjainak közel 70%-át dobta, ezzel megnehezítve a dolgunkat. A második játékrésztől átvettük a vezetést, és az előnyünket fokozatosan növelve, húsz pontos győzelmet könyvelhettünk el a találkozó végére.