Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Két remek győzelem a hétvégén!

U17-es II. osztályú fiú röplabda csapatunk vasárnap Bonyhádon szerepelt a bajnokság soron következő fordulójában. Varga László tanítványai a PSE Pirostól és a házigazdáktól is jobbnak bizonyultak.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

PSE Piros – MEAFC-Miskolc 0:3

,, Stabil alapjátékkal hamar magunkhoz vettük az irányítást, amit a mérkőzés végéig meg is tartottunk. Voltak kisebb helyezkedési és kommunikációs gondjaink, de ezeken hamar túl léptünk, így magabiztosan játszva megszereztük a győzelmet. Köszönjük a játékot a Pénzügyőr SE csapatának!”

MEAFC-Miskolc – Petőfi SC 3:1

,, Magabiztosan kezdtük a játékot, az első két szettet kisebb hibákkal sikeresen megnyertük. A harmadik játékrészre felforgatott csapattal léptünk pályára, amit az ellenfél meg is büntetett, így ezt a játékrész elvesztettük. Majd a negyedik játékrészre az eredeti kezdővel léptünk a játéktérre, s az első érintéstől az utolsóig mi irányítottuk a játékot. Köszönjük a játékot a Bonyhádi Petőfi SC csapatának!”

MEAFC-Miskolc: Fábián Kristóf, Nagy Patrik, Jakó Noel, Fülöp Mihály Márton, El Hassan Muhammad Aisa, Konecsni Benedek, Bari Bence, Lukács Álmos Richárd, Kormos Huba, Nemes Bálint János, Farkas Konrád, Gál Zsigmond

A tabellán jelenleg csapatunk az 5. helyet foglalja el. Ezen a pozíción javíthatnak majd március 24-én Debrecenben. Ahol a házigazdák mellett a DKLSN csapatával mérkőznek majd meg.