Röplabda szakosztály,  Röplabda U20

Hit nélkül nem fog menni!

U20-as I.osztályú fiú röplabda csapatunk vasárnap Budapesten szerepelt. Varga László együttese továbbra is vár az első győzelemre a legmagasabb osztályban.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

PSE Zöld – MEAFC-Miskolc 3:0

,, Az előző mérkőzésekhez képest látszik a technikai fejlődés, de a mentális és koncentrációs problémákkal még nem tudunk megbirkózni. Sokaknál ez a legnagyobb probléma.”

MEAFC-Miskolc – Fino Kaposvár 0:3

,,Legnagyobb ellenségünk, saját magunk vagyunk! Voltak technikailag jó és látványos megoldásaink, de ez még mindig kevésnek bizonyul. Mind addig amíg a hibáinkból nem tanulunk, csak kesergünk rajta, addig nem fogunk tudni előre lépdelni. Be kell látni, hogy még nem vagyunk elég erősek ehhez az osztályhoz. Azon kell dolgozni a szezon hátralévő részében, hogy a mentális képességeinket fejlesszük és javítsuk!”

MEAFC-Miskolc: Bujdusó Bence, Halmai Gellért, Mitruska Márton, Kondor Kristóf, Gombkötő Ábel Marcell, Fülöp Mihály Márton, Kormos Huba, El Hassan Muhammad Aisa, Faragó Bence, Bálint Kristóf Mátyás, Juhász Máté, Farkas Konrád, Suszterics Gergő

A bajnokság soron következő találkozója április 6-án lesz hazai környezetben az egyetemi körcsarnokban. Ahol a VRCK és a MÁV Előre lesznek az ellenfelek.