Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Egy győzelem egy vereség a hétvége mérlege!

U17-es fiú másodosztályú röplabda csapatunk vasárnap Debrecenben szerepelt a bajnokság középszakaszának soron következő fordulójában. Varga Lászlót ezen a napon Pallós Gergő helyettesítette a vezetőedzői poszton.

Pallós Gergő nyilatkozatai a mérkőzések után:

DEAC – MEAFC-Miskolc 3:1

,,Nehezen indult a mérkőzés, keresték saját magukat a srácok, erre rá is ment az első két szett, viszont küzdeni tudásból jeles, amint csökkent a hibák száma és megjött a hangulat a pályára átvettük az irányítást, sajnos ez a lendület nem tartott ki a meccs végéig. Összességében a kevesebbet hibázó csapat nyert. Gratulálunk a Debrecennek!”

MEAFC-Miskolc – DKLSN 3:0

,,Betartva a taktikát, éles nyitásokkal megtudtuk nyitni az ellenfelet, amelyből nehezen tudtak támadást építeni, így könnyebb dolgunk volt védekezésben, a kontratámadásokat kitudtuk használni, így megérdemelten nyertünk.”

MEAFC-Miskolc: Fábián Kristóf, Jakó Noel, Fülöp Mihály Márton, El Hassan Muhammad Aisa, Bozik Vendel, Konecsni Benedek, Bari Bence, Nagy Patrik, Nagy-Csoma Imre, Kormos Huba, Nemes Bálint János, Farkas Konrád, Gál Zsigmond

A bajnokság április 13-án folytatódik Budapesten. Ahol a házigazda PSE Piros mellett a Szolnoki SPC-vel méri össze tudását csapatunk.