Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Ismét két győzelem a zsebben!

U15-ös fiú I. osztályú csapatunk vasárnap Debrecenben lépett pályára a bajnokság középszakaszának következő fordulójában. Jakó Imre alakulata két magabiztos győzelmet aratott.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

Kunhegyes ESE – MEAFC-Miskolc 0:3

,,A Kunhegyes ellen játszottunk először a rövidke szünet után. Rá is fért mindenkire egy kis feltöltődés, ez látszott is a srácokon, jó hangulatban mentek bele a mérkőzésbe. Az elején megpróbáltuk az ellenfelet feltérképezni, majd a saját játékunkat kialakítani. Egy-két kisebb hullámvölgyet leszámítva kézben tartottuk a mérkőzést és sikerült a győzelmet megszerezni. Egy lépést megtettünk, de még van pár lépcsőfok! Az ellenfélnek további sikereket kívánunk, a srácoknak gratulálok a győzelemhez. Hajrá MEAFC-Miskolc!

MEAFC-Miskolc – DEAC 3:0

,, A hazai, Debreceni csapat ellen játszottuk a nap második mérkőzését! A tét, belépni a 6-os döntőbe! Talán ez egy kicsit fejben meg is zavart minket, az első szettben nem voltunk rendben mentálisan. Kihasználva az időkéréseket, sikerült vissza zökkenünk és bár döcögösen de át tudtunk lendülni a kezdeti problémákon és szépen lassan, fegyelmezett, koncentrált játékkal fordítottuk meg a mérkőzés menetét a mi javunkra. Végül meg is lett a győzelem, a harmadik szettben már magabiztos teljesítménnyel! Ez azt is jelenti, hogy megléptük a nagy lépcsőfokot, ott lesz a csapat a végső megmérettetésen, az országos döntőben! A hazai csapatnak további sikereket kívánunk, a fiúknak gratulálok az elért sikerhez! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc: Szabó Olivér Ákos, Takács Bálint, Bozik Máté Vendel, Jakó Noel, Nagy Patrik, Csibi Martin, Szabó Péter, Bakondi Balázs, Bodnár Kristóf Tamás, Regős Zétény, Bari Bence, Konecsni Benedek, Bakos Előd

Csapatunk a tabella 3. helyét foglalja el jelenleg és egyre valószínűbb, hogy az Országos Döntő részt vevője lesz. A döntő pedig nagy örömünkre hazai környezetben kerül majd megrendezésre május 24-25-26-án az egyetemi körcsarnokban.