Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Két győzelem egy vereség Budapesten!

U15-ös harmadosztályú fiú röplabda csapatunk vasárnap Budapesten szerepelt a bajnokság felsőházának következő fordulójában. Bártfai Krisztián együttese a Gyöngyöst és a Csepelt verte meg, míg a TFSE-től kikapott.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

Gyöngyösi RSE – MEAFC-Felsőzsolca 1:2

,, Kicsit hullámzó teljesítménnyel indult a nap, de bemelegedtek a srácok és szépen hozták a meccset. Gratulálok a Gyöngyös csapatának is!”

TFSE – MEAFC-Felsőzsolca 2:1

,, Nagyon jól indítottuk az első szettet, aztán a következő két szettben voltak érdekes rajtunk kívülálló szituációk, ami negatív irányba vitte a csapatunkat. A srácaim szép teljesítményt nyújtottak! Gratulálok fiúk!”

MEAFC-Felsőzsolca – CSRC 2:1

,, Kellett egy fél szett, mire el tudtuk kezdeni az ellenfél játékát olvasni, így pár ponttal addigra elléptek! A második és harmadik etapban már jól látható volt a higgadt és óriási csapatmunka a fiúknál. Mindent véghez tudtak vinni, amit megbeszéltem velük. Nagyon szép véghajrát láthattunk! Szép volt fiúk! Köszönjük a játékot a Csepel csapatának.”

MEAFC-Felsőzsolca: Bakos Kristóf András, Tóth Máté, Tomolya Bence, Bíró Bálint, Horváth Máté, Kovács Ábel, Vécsei Levente, Novák Levente, Novák Benedek, Kiss Balázs, Grebely Gergő, Bártfai Marcell, Veres Boldizsár

A bajnokság április 21-én folytatódik hazai környezetben. Az egyetemi E/4 tornateremben megrendezésre kerülő tornán a Gyöngyössel, Csepellel és TFSE-vel mérkőzik meg csapatunk.

Külön köszönet a csapatnak a szurkolásért az Extraligás csapatunk TFSE elleni bajnokiján, amelyet 0:3 arányban nyertek meg a felnőttek.