Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Két győzelem egy vereség hazai pályán!

U15-ös harmadosztályú fiú röplabda csapatunk vasárnap hazai környezetben szerepeltek. A MEAFC-Gárdonyi két győzelemnek és egy vereséget könyvelhetett el arra a napra.

Bacsó István vezetőedző értékelése a mérkőzések után:

MEAFC-Gárdonyi – Egri VSE 0:3

,, A feljavult nyitásainknak köszönhetően egy szorosabb mérkőzést tudtunk játszani az Eger csapata ellen. Gratulálok mindkét csapatnak!”

MEAFC-Gárdonyi – RSZSE 2:1

,, Jól kezdtük és jól fejeztük be a mérkőzést! A közte lévő hullámvasúton is voltak nagyszerű pillanataink! Mindenki kapott játéklehetőséget ezen a mérkőzésen. Gratulálok mindkét csapatnak!”

MEAFC-Gárdonyi – Tomajmonostora 2:1

,,Szenvedni tudni kell! Ezen a mérkőzésen látványosan tettük ezt. Tanulsága: Bírni kell a hosszú napokat is. Gratulálok a csapatomnak a mai napi teljesítményhez! Egy hétvége alatt is tudunk fejlődni!”

MEAFC-Gárdonyi: Karakas Péter, Szloboda István Kristóf, Béres Marcell, Szűcs Noel Gergő, Veres Dávid Gyula, Tóth Zoltán, Szabó Máté Krisztián, Nyírcsák László, Urbán Zétény, Csiger Sámuel, Nagy Tamás, Tóth Bendegúz

A bajnokság április 21-én Szigetszentmártonon folytatódik, ahol a Tomajmonostora, Eger és a házigazda RSZE lesznek az ellenfelek.