Röplabda Extraliga,  Röplabda szakosztály

A szezon utolsó hazai mérkőzése következik vasárnap!

A férfi Extraligában szereplő MEAFC-Peka Bau együttese vasárnap 17 óra 30 perctől kezdődő mérkőzésen fogadja a Vidux-Szegedi RSE-t.          

Az Extraliga 9.-12. helyért folyó rájátszásában mindkét csapat 9-9 ponttal áll a tabellán és céljuk a 9. hely megszerzése, így tehát borítékolható, hogy az egyetemi körcsarnokban ismét egy parázs mérkőzést láthatnak majd a szurkolók.

,,Legutóbb idegenben kikaptunk tőlük, fejben nem voltunk ott egész meccsen, nyitás fogadásban sok labda elment.” – emlékezett vissza a MEAFC szakvezetője Kovács Zoltán, majd így zárta gondolatait: – Most hazai pályán fogadjuk őket, ami remélem előnyünkre válik és a szurkolók segítségével itthon fogjuk tartani a hárompontot.

,,A szezonban még nem sikerült a Szeged csapatát legyőzni.” – osztotta meg mérkőzés előtti gondolatait Simkó Dániel. Majd így folytatta a MEAFC-Peka Bau szélső ütője: – Utolsó hazai mérkőzésünk a szezonban, szeretnénk megtörni ezt az “átkot” itthon. Az edzéseken jó a hangulat, megfelelő koncentrációval és vérszemmel sikert érhetünk el.

Ezen a mérkőzésen köszön el a hazai publikumtól a MEAFC két meghatározó játékosa Kozsla Ádám és Kovács Zoltán. Mindketten a szezon végén befejezik aktív pályafutásukat. Kovács Zoltánnal nem titok, hogy a következő szezonban is ő irányítja majd a miskolci gárdát.

Így arra biztat minden kedves szurkolót a MEAFC-Peka Bau, hogy a helyszínen szurkoljon ezen a mérkőzésen.

Az összecsapást élőben közvetíti youtube csatornáján a MEAFC. A belépés pedig továbbra is díjtalan!