Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Sikeres hétvégén vagyunk túl!

U17-es fiú röplabda csapatunk szombaton Budapesten szerepelt a bajnokság soron következő tornáján. Varga László tanítványai két győzelemnek örülhettek ezen a napon.

Vezetőedzőnk nyilatkozatai a mérkőzések után:

Szolnoki SPC – MEAFC-Miskolc 1:3

,, Nem indult zökkenőmentesen a mérkőzés. Valahogy nem nagyon akartunk az első szettre megérkezni a pályára. A második szett előtti kis fejmosás jót tett a fiúknak és végig koncentráltan játszottak. A harmadik játékrészre kissé leült a hangulat és a bizonyítási vágy, így az szorosra sikeredett. A negyedik játékrészre ismét magunkra találtunk, s sikerült a győzelmet megszereznünk. Köszönjük a játékot a Szolnoki SPC csapatának!”

MEAFC-Miskolc – PSE 3:1

,, Az elmúlt időszak munkáját figyelembe véve, az eddig kevesebb játéklehetőséget kapó játékosokkal kezdtük a mérkőzést, akik a bizalmat meghálálva jól teljesítettek, de sajnos a szettet nem sikerült megnyerniük. A folytatásra az eredeti kezdővel léptünk pályára, ennek köszönhetően sikerült a játékrészt megnyerni. A harmadik és negyedik felvonás is szoros volt, de ma mi bizonyultunk stabilabbnak, ennek köszönhetően sikerült a győzelmet megszereznünk! Köszönjük a játékot a PSE csapatának!”

MEAFC-Miskolc: Fábián Kristóf, Jakó Noel, Fülöp Mihály Márton, El Hassan Muhammad Aisa, Konecsni Benedek, Bari Bence, Nagy Patrik, Nagy-Csoma Imre, Lukács Álmos Richárd, Kormos Huba, Farkas Konrád, Gál Zsigmond

A bajnokság következő fordulója Debrecenben lesz április 27-én.