Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Remek hétvégén vannak túl miniseink!

U13-as II. osztályú fiú röplabda csapatunk vasárnap Újfehértón szerepelt a keleti csoport alsóházában. Olexa Mariann tanítványai remek hétvégét zártak hiszen háromból három győzelmet szereztek!

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

MEAFC-Bársony – MEAFC-Martinkertváros 1:2

,, Ritka alkalom a szezonba, hogy max. létszámmal tudtunk versenyen részt venni, így erősíteni tudtam a B soromat is! Az alap szakaszban már játszottunk a MEAFC- Bársony csapatával, akkor vereséget szenvedtünk, most viszont visszavághattunk és sikerült jobb játékot mutatva megszerezni a győzelmet!”

GLP – MEAFC-Martinkertváros 1:2

,, Nyíregyháza csapatával a középszakasz alatt többször játszhattunk. Egyszer sem sikerült győzelmet aratni csak szettet tudtunk nyerni ellenük! Mai nap viszont sikerült ellenük is győzelmet aratnunk, kisebb hibák ellenére mindenkinek jól ment a játék és csapatként tudták megoldani a labdameneteket odafigyelve egymásra!”

MEAFC-Martinkertváros – Eszterházy SC U13 2:1

,, Utolsó mérkőzésen tovább folytatódott a sikerélmény. Az egész napi összhangnak köszönhetően sikerült a Eger csapata felett is győzelmet aratni és így a nap győztes csapataként zárni a versenyt.”

MEAFC-Martinkertváros: Kulik Vilmos, Gyalai Attila, Pásztor Balázs, Takács Marcell, Gyalai Álmos Imre, Tóth Tamás, Czurkó Benedek, Antal Szilárd Levente, Géczi Gellért, Resetár Máté Gábor, Karakas Péter

A bajnokság hazai pályán folytatódik április 28-án.