Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Újabb két győzelem a zsebben!

U15-ös I. osztályú fiú röplabda csapatunk vasárnap Szolnokon szerepelt a bajnokság középszakaszának utolsó fordulójában. Jakó Imre együttese két győzelemmel tért haza.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

Szolnok SPC – MEAFC-Miskolc 0:3

,, Az utolsó előtti fordulóhoz érkeztünk. Ma Szolnokra utaztunk, hogy lejátsszuk a soron következő bajnoki mérkőzéseinket. A hazai csapat ellen kezdtünk és a mérkőzés elején a megbeszélés alkalmával átbeszéltük hogy milyen játékot is szeretnénk a hazai csapat ellen játszani. Örülök, hogy a megbeszélteket mindenki igyekezett megvalósítani, az új dolgokat is sikerült éles helyzetben gyakorolni. A hazai csapatnak további sikereket kívánunk, a srácoknak gratulálok a győzelemhez! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskcolc – MÁV Előre Kék 3:0

,, A nap második mérkőzésén a Székesfehérvár csapata volt az ellenfél. Az első mérkőzés után, kicsit nehezen sikerült lendületbe jönni, de stabil játékkal sikerült az első szettet behúzni. A feladat ugyan úgy az volt, hogy az átbeszéltek szerint minél többet tudjuk gyakorolni a játékunkat. A mérkőzés további részében sikerült is stabilabban dolgoznunk, így három szettben el tudtuk dönteni a párharcot Az ellenfélnek további sikereket kívánunk, a csapatnak gratulálok a győzelemhez! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc: Bozik Máté Vendel, Jakó Noel, Nagy Patrik, Szabó Péter, Bakondi Balázs, Regős Zétény, Bari Bence, Konecsni Benedek, Csibi Martin

A bajnokság középszakaszának utolsó fordulója Kecskeméten lesz május 4-én. Az már korábban eldőlt, hogy csapatunk részt vesz az Országos Döntőben, amelynek nem csak résztvevője, de házigazdája is lesz.

Az Országos Döntő május 24 és 26 között kerül megrendezésre az Egyetemi Körcsarnokban. Számítunk minden szurkolóra majd a döntő alatt!