Legközelebbi eseményeink


A hosszabb békéscsabai cserepad nyerte a párharcot!

2016. február 02. (kedd) 18:54

A MEAFC juniorcsapata hajszállal maradt le a legjobb 16 közé jutásról!

Már az első, düntetlenre végződő hazai mérkőzésen látszott, hogy roppant kiegyenlített csata várható a két csapat visszavágóján is. A szoros békéscsabai találkozón ismét beigazolódott, hogy ebben a párharcban minden pontnak óriási szerepe van. A miskolci fiatalok mindent megpróbáltak, de a hazaiak hosszabb kispadjuknak és a Kiemelt Bajnokságban ősszel megszerzett  rutinjuknak köszönhetően végül megnyerték a mérkőzést.

A párharc győzteseként így a Békéscsaba került vissza a legjobb 16 közé, a MEAFC U-18-as kosarasai pedig  a Regionális Bajnokságban folytathatják tavasszal a győzelmek gyűjtögetését.

 

Békéscsabai KK - MEAFC    71 - 65  (14-15, 16-17, 22-17, 19-16)

Békéscsaba: Zombai (13/6), Félix (12), Runa (7), Csák (7), Szücs (4), Csere: Rudner (12/3), Faragó (9/6), Salamon (3/3), Farkas (2), Bencsik (2), Tyetyák, Sáfián. Edző: Tóth Tamás.

MEAFC: Orliczki M. (14/3), Bihari (13/3), Orliczki B. (13/3), Galló (18), Kalassai (6), Csere: Szőke (1), Homoki, Pap, Orliczki Mát. Őze, Szegedi, Szobonya, Edző: Milen Vukicevic.

 

Milen Vukicevic, vezetőedző: A játékosok mindent megtettek, hogy le tudjanak győzni egy jó ellenfelet, de a meccs tétje és az első mérkőzés következményei befolyásolták a rengeteg hibát, elsősorban az eladott labdákat és a büntetődobásokat tekintve. A rövid cserepad miatt több időt kellett játszatni egyes emberekkel, akik a 4 .negyed elején nem bírták idegileg és engedtük, hogy az ellenfél eltávolodjon tőlünk. Küzdöttünk a meccs végéig, volt lehetőség arra is hogy megfordítsuk, de sajnos koncentráció és fáradtság miatt nem sikerült. A játékosoknak minden elismerésem az idáig produkált teljesítményért és remélem, hogy a jövőben tudják hasznosítani az itt szerzett tapasztalatokat.

 

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk